Logo M F Full logo

Maler i silkeborg og omegn

Udendørs & Indendørs maler

Din malermester står til tjeneste i Silkeborg og omegn

 

Malerarbejde udføres at høj kvalitet uden at du skal betale for meget 

Hvis du står med et malerprojekt som du gerne vil have skal sidde lige i skabet? Så står vi straks klar til at hjælpe dig i mål. Med sans for selv de små detaljer og en stor erfaring indenfor faget, sørger vi for at levere et arbejde der i den grad lever op til alle dine forventninger.
Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, der kan måle sig med konkurrencedygtige priser, så hold ikke igen med at kontakte os allerede i dag.

 

Skab nye omgivelser indendørs med malerarbejde

Det er slet ikke så svært at ændre en lille smule på den atmosfære der er til stede indendørs. En lille klat maling kan sagtens være tilstrækkeligt for at skabe helt nye omgivelser. Samtidig kan du mere eller mindre også få helt nye omgivelser, hvis du vælger at renovere større områder, med maling eller tapet, der skaber det helt rette udtryk. Vi hjælper dig i mål fra start til slut og står også til rådighed med råd og vejledning når du endnu ikke er helt sikker på, hvad der måtte være den bedste løsning hos dig.

 

Vi hjælper både private kunder og virksomheder

Det er ikke kun private hjem vi sørger for at udføre opgaver for, men også virksomheder, institutioner og offentlige instanser, store som små. Vi udfører malerarbejde af høj kvalitet både udendørs og indendørs og har en erfaring med både teknikker og produkter der gør, at du kan være helt sikker på, at det resultat du ender med at stå tilbage med, er et resultat der kan holde længst muligt. Vi sørger altid for at give os god tid til en grundig dialog, således at det kan være helt sikkert, at vi er enige om hvilket resultat der forventes og hvordan det skal udføres.

worker-plastering-gypsum-board-wall-2021-08-26-18-36-57-utc-min